sarah
                                                                              home   excursies en prijzen   recepten   foto's   gastenboek   links   contact

Welkom op de nieuwe website van Sarjo Jallow, gids/guide in Gambia. Op deze bladzijde vindt U links
waardoor u meer over Gambia en de omgeving te weten kunt komen.

Links
 
  sarahbaby   Mijn naam is Sarjo Jallow, ik ben een lokale gids en ik woon in Serekunda, Gambia. Ik spreek Nederlands en Engels.

Voor excursies naar het Abuko Natuur Reservaat waar de apen los lopen in het park, Kachikally Krokodillen pool, Lamin Lodge, Batik fabriek, Georgetown, Tanji, Banjul Ferrry, Serekunda markt of het buurland Senegal bent u bij mij aan het juiste adres.

 
 
 

Klik op onderstaande links voor meer informatie over Gambia en de mooie lokaties.

Tanje Village Museum

Gambia startpagina

Nederlandse ambassade in Gambia

Klimaatinfo Gambia

 

 
 

Een creatieve en zeer interessante link is die naar www.firstclassentertainment.nl omdat u daar (in Nederland) een workshop "Djembe" kan volgen. Of een workshop "Tincreation". Alice & Herman van Diejen zijn al vele jaren behept met het virus dat entertainment heet. Van organiseren en het creëren van thema's en arrangementen hebben zij al jaren hun vak gemaakt. En als frequente Gambia bezoekers weten zij als geen ander de mooie plekken en interessante cursussen te vinden. In het verleden al organiseerden zij sandpaint-workshops in Gambia zelf! Kijk snel op hun site! Hieronder een voorbeeld van een van de workshops op de site in Nederland, geïnspireerd op Gambia.