sarah
                                                                              home   excursies en prijzen   recepten   foto's   gastenboek   links   contact

Welkom op de nieuwe website van Sarjo Jallow, gids/guide in Gambia. Op deze bladzijde kunt u
zelf ook uw ervaringen delen over uw verblijf in prachtig Gambia!

Gastenboek
 
  sarahbaby   Mijn naam is Sarjo Jallow, ik ben een lokale gids en ik woon in Serekunda, Gambia. Ik spreek Nederlands en Engels.

In dit gastenboek kunt u een aantal reakties lezen van mensen voor wie ik gids ben geweest en voor wie ik excursies heb georganiseerd.

 
 
 

Sarjo is een goede en vertrouwde gids, en bovendien erg aardig. Ik hoop in januari 2013 weer naar Gambia te gaan en Sarjo gaat me dan weer gidsen. Hij spreekt bovendien Nederlands, wat erg handig is.
Ik beveel hem van harte bij U aan.

Jo Koolen.

  sarah  
 

Meneer Sarjo was mijn gids op de trip naar Senegal. Deze trip was verbazingwekkend. Oversteken met de boot is een heel avontuur. Meneer Sarjo is een voortreffelijke gids. Hij zorgt erg goed voor zijn gasten. Hij heeft me ook uitgenodigd voor een diner met zijn familie. Dat was een unieke ervaring. Het is erg interessant te zien hoe de Gambiaanse mensen leven en er deel van uit te maken voor 1 dag. Nogmaals heel erg bedankt Sarjo. Je hebt mijn verblijf in Gambia onvergetelijk gemaakt.

Groeten van Kelly van Garling.

 

 

 

 
 

April 2013.
We zijn van 17-04-2013 tot 01-05-2013 op vakantie geweest in Gambia. Hele mooie vakantie gehad mede door onze gids Sarjo. Met hem hebben we een vijftal trips gemaakt door Gambia en diverse bezienswaardigheden bezocht. We bezochten o.a. in Banjul de locale markt en de haven, Katchikally, Lamin Lodge, Juffereh (geboorte streek van Kunte Kinthe), James Island, Abuko Nature park, Wassu Stone Circles en enkele musea. Het bezoek aan Georgetown mede door de overnachting in Baobolong Camp en de boottocht op de Gambia River was een ervaring apart. De vissers van Tanji, het lossen van de boten en de handel eromheen is met geen pen te beschrijven zo apart. Ook brachten we een bezoek aan de compound van Sarjo’s familie in Serrekunda. Sarjo spreek goed Nederlands wat natuurlijk een groot voordeel is. Al bij al hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad.

Leo, Nellie, Bart en Sjan.

nmo

 

 
 

Sarjo Jallow was voor een paar dagen mijn gids in Gambia. We gingen naar toeristische plaatsen. Je kunt hem zeggen waar je naar toe wilt, hij regelt het allemaal.
Sarjo is erg aardig en betrouwbaar. U zult veel gambiaanse vriendelijk en gastvrijheid ontvangen.
Met Sarjo bent u verzekerd van "The Gambia Experience".

Karin van Wijngaarden.

 

 

 
  sarah
 

Mei 2012.

Met veel plezier heb ik een aantal dagen getourt met Sarjo als gids. We zijn op prachtige plekken geweest en ik heb veel lokaties bezocht waar ik anders niet zou komen. Musea, natuurgebieden, boottochten, het was geweldig. Ik was voor het eerst in gambia maar heb nu een goed beeld van hoe ontspannen het leven hier is. Ik kan alleen maar zeggen: DOEN!

Hennie Harteveld.


 
 

 

Lieve mensen,

Wij hebben met onze 2 kinderen van 12 jaar oud een superfijne tweedaagse trip naar Georgetown gemaakt. We hebben heel veel gezien en meegemaakt. Sarjo heeft er echt iets speciaals van gemaakt. Dat begon al op het veer van Banjul, Sarjo had gelukkig zitplaatsen kunnen regelen. Daarna begon onze trip richting binnenland. Onderweg stopten we wanneer wij of Sarjo iets
zagen wat de moeite waard was, dat was dan ook vaak en veel. Precies zoals wij het wilden. De Wasu cirkels en een boottochtje tussendoor maakte het helemaal af. Natuurlijk genoten we ook van een heerlijke lunch in Farafenni. De overnachting in Georgetown was prima geregeld en ook de rondleiding aldaar verliep perfect. Op de terugreis hebben we familie van Sarjo kunnen ontmoeten en gezien hoe zij leefden in hun dorpen. Ook hebben we een school bezocht. Sarjo zorgt altijd voor iets extra's. Doordat Sarjo redelijk Nederlands spreekt vonden onze kinderen, die wel wat maar nog niet vloeiend Engels spreken, deze trip geweldig. En wij konden mee genieten. Leuk! Doen dus!

Marion en Paul.

           

     

     

      

 

Van 1994 tot met 1997 ben ik verschillende keren in Gambia geweest en ook toen al was Sarjo onze gids! Hij weet alle mooie plekjes te vinden en heeft ons jarenlang onvergetelijke vakanties bezorgd. Het was dan ook een hele leuke verrassing om te ontdekken dat Sarjo nu nog steeds mensen rondleidt in dit prachtige land en zelfs een eigen website heeft. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen bij iedereen die meer van Gambia wil zien!!

Ellen Fase